Esküvő


Esküvői ruhát tervezni különleges élmény számomra. Én ugyanis szeretek esküvői ruhát tervezni. Elmerülhetek egy-egy vintage szabás titkaiban, átformálhatom maira. Szeretem, ha egy alkalmi ruha egyszerű. Nem rajongok a túlzó díszítésekért, de aki ismeri a munkáimat, az nem lepődik meg ezen.

Anita - Vadvirágos, vintage, vidéki hangulatú lagzi, bensőséges családi légkörben.


Ismét egy kismamának varrhattam esküvői ruhát. Mindig nagy kihívás olyan ruhát tervezni, ami a nagy napon éppen pont jó lesz, kényelmes, elegáns, és szép.

A fotókat Raffay Zsófia készítette.Erika ruháját is imádtam. Rövid, egyszerű, és remekül illett a szintén kedvenc Kisvilla hangulatához.

Cili gyönyörű ruhájából csak a fűző az enyém.
Fotó: Egyed Péter


Melinda és Áron - 2013.

Fotó: Víg László

Fotó: Víg László

Fotó: Víg László


Rozina, Attila és Alba - 2013.

Kedvenc Ágim, és modellem... egyelőre csak ízelítő.


Speciel menyecskeruha, de édes, imádtam.hommage á 1920


Az első esküvői megbízásom.
Csak a ruha az enyém, a gyönyörű ékszer nem.2006. nyár. A képekért köszönet Briginek!

Még nem tettem fel a tavalyi Gombold Újra! pályázatra készült munkámról a werkfotókat.

A koncepcióm abból indult, hogy ha már magyar a téma, miért ne vonjunk be magyar népművészeket? Nekik munkalehetőség, nekem mintakincs, amit nyilván nem fogok elkezdeni tervezgetni, tekintettel arra, hogy nem születtem bele. Kalocsai nénikkel dolgoztam együtt. Esküvő ruhákat terveztem, ők kidíszítették a szabásminta azon részét, amit megterveztem. Bármelyik ruha megrendelhető, a menyasszony egyéni elképzelései alapján szeretnék módosítani a szoknyarészeken. Ez már nem fért bele az időmbe akkor. Talán most.


Tervek.


Kalocsán Bolvári Andrásnéval. 

A munka:
Képek a védésről.